top of page

Apartmani u Kamenom, Herceg Novi kod restorana Stara kužina Stanovčić

Kada odete u restoran Stara kužina Stanovčić, 7 kilometara od Herceg Novog, to će najverovatnije biti tokom dana, vidi se lepota planinskog pejzaža nad morem, šuma sa cvetnim drvećem i bobicama, veoma je lepo.


Međutim, dok uživate u domaćem obroku u restoranu Stara kužina Stanovčić, uključujući domaće vino i rakiju, možda nećete primetiti kako sunce zalazi iza planine i pada mrak. Zvezde će vam se približiti. Posetiće vas romantična osećanja. Možda nije mudro tražiti povratak u grad noću. Ni meštani ne vole da se voze noću krivudavim planinskim putevima, iako znaju svaki korak.


Znajući to, vlasnici restorana Stara kužina Stanovčić su, kao gostoljubivi ljudi, pripremili mesta za noćenje svojih gostiju. Ovo su apartmani za 4 i 6 osoba. Ispod su stanovi u videu.



Oni koji žele samo da malo žive u planini i uživaju u zdravoj domaćoj hrani, stazama kroz šumu sa planinskim biljem i pečurkama, dobrodošli su u naše apartmane. Pored restorana i kafića u kojima možete jesti, na teritoriji postoje mesta za aktivnu rekreaciju dece i odraslih. U blizini je mala seoska crkva u čast Nikole Srpskog.


Uživati!


Ptice koje pevaju ispred prozora su prelepe, posebno u rano jutro.


Pišite Svetlani na WhatsApp +382 67 837193 da razgovaramo o detaljima smeštaja. Vi-Fi je.


Prevoz do Kamena i nazad može se naručiti i preko WhatsApp-a, postoji kombi za grupe.

bottom of page